Workshop Persoonlijk Leefstijlplan

Bestel Ticket!

Bekend van o.a.:

workshop Persoonlijk Leefstijlplan

Ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden. Toch wordt de mens steeds eerder moe, prikkelbaar, dik en ziek. Vroeger dacht men dat ziekte iets is wat je overkomt en waar je niets aan kunt doen. Tegenwoordig weten we dat er een duidelijk verband tussen leefstijl en gezondheid is. En toch is in de huidige maatschappij is leefstijl helaas door pillen vervangen. Het is tijd voor een revolutie. Het is tijd voor een Workshop Persoonlijk Leefstijlplan.

Want onze genen snappen geen bal van ons gedrag. Toch ben je zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw leven. Het leven is niet maakbaar, maar wel stuurbaar. Pak die macht.

Ik leer je graag hoe je aan je gezondheid van nu en van de toekomst kunt werken.

Want hoe onpopulair het ook klinkt, voor gezondheid bestaat geen pil. Het is het gevolg van de juiste patronen. Een leefpatroon bestaat onder andere uit een eetpatroon, beweegpatroon, ontspanpatroon, denkpatroon en een slaappatroon.

Gezondheid is het gevolg van de juiste patronen, het juiste spoor.
Signalen ontstaan als je van jouw spoor gaat, dus ontspoort. Een signaal is een teken dat er iets niet goed gaat, dat je een patroon dient bij te sturen.


 workshop PLP

Maar wat precies?

Ik leer je graag meer over de gebruikshandleiding van je lichaam. Helaas krijg je deze niet mee als je wordt geboren. Je moet je eigen antwoorden – vaak door schade en schande – vinden.

De basis is dat je begrijpt wat je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. En dat je begrijpt waarom de huidige leefomgeving de kans veel groter maakt om zieker dan gezonder te worden.

 

Wat levert het op?

Met de juiste kennis én de juiste methode maak je de stap van lijder naar leider.

Je zult je gedrag beter gaan snappen.
Je zult je gedrag beter gaan sturen.
Je zult meer kwaliteit van leven ervaren.

De gevolgen zijn divers:

– lekkerder in je vel zitten
– meer energie hebben
– beter gaan slapen
– afvallen
– gelukkiger zijn

Alles begint met de eerste stap. Ben jij bereid om in jezelf te investeren?


Leider van je gezondheid 

De workshop ‘Persoonlijk Leefstijlplan’ geeft je de antwoorden. Je leert hoe je leider van je gezondheid kunt worden. Je krijgt tools waarmee jij jouw kwaliteit van leven drastisch zult vergroten.

Ik geef je de belangrijkste inzichten voor leiderschap. Het gevolg is meer energie. Meer levensplezier. Meer gezondheid.


Maar waarom dan? 

Alles begint met de ‘waarom’-vraag. Waarom zou je gezonder gaan leven?

In de basis draait alles om zingeving.

Want het leven gaat niet over biologische voeding. Of sporten. Alle ‘eilandjes’ zijn zonder bezieling als je ze niet in het kader van het totale leven – de totale mens – integreert.

Het zijn slechts hulpmiddelen bij een hoger doel. Dit hogere doel is het vertrekpunt van Leefstijl Leiderschap. Het grotere plaatje. Vanuit dit grotere plaatje keer ik terug naar het kleinere plaatje: je keuzes vandaag.

Want het gaat om een voldaan gevoel aan het einde van je dag. Om vrede in je hoofd.

Wat ga je leren? 

Neem het heft in eigen hand en word leider van je eigen leefstijl. In deze workshop leer je de kracht van leefstijl als medicijn in je eigen leven toe te passen.


Je gaat leren:


In de workshop krijg je:

Je gaat naar huis met de opzet van je eigen unieke leefstijlplan.

Dus niet een bak kennis die als een warme douche over je heenstroomt en in het putje verdwijnt. Maar een directe vertaalslag naar jouw leven, en een systeem hoe je dit kunt laten slagen.

 

Word weer leider van je leven

Je gaat naar huis met veel waardevolle inzichten en jouw unieke Persoonlijk Leefstijlplan. Ben jij klaar voor een nieuwe fase in je leven?

 

7 juli 2018
10:00 – 17:00 uur


Locatie:

Carlton President Hotel, Utrecht
Floraweg 25
3542 DX Utrecht


Inclusief uitgebreide OERlunch


Investering: €198,-

Ik doe mee!

Ik hoop je te mogen ontmoeten! De workshop geeft je letterlijk een kompas waarmee je in het huidige onnatuurlijke landschap je eigen persoonlijke koers kunt volgen. Want zonder kompas is de kans groot dat je ergens uitkomt waar je niet wilt zijn. En mogelijk – een deel van – je gezondheid bent verloren.

Een kompas geeft rust. Geeft koers. En maakt je leider van je gezondheid.

Graag tot snel!


Richard de Leth

Over drs. Richard de Leth – zeg maar Richard –

Richard behaalde in 2007 zijn doctoraal geneeskunde, en besloot zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziekte en de dood, maar niets over gezondheid en kwaliteit van leven. Hij startte het bedrijf ‘OERsterk’ en specialiseerde zich in de preventieve leefstijlgeneeskunde.

Richard is als geen ander in staat om complexe materie laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek toegankelijk te maken. Daarnaast raakt hij je met zijn kennis, humor en passsie in hoofd én hart. Hij nodigt je uit om je eigen weg te durven gaan.

Richard is veelvuldig in de media geweest, van De Telegraaf, LINDA tot RTL Late Night. Het is zijn missie dat in 2022 één miljoen mensen leider van hun gezondheid zijn: doe jij ook mee?


Patty van Baalen over de workshop